Social Icons

Inginer mecanic utilaj tehnologic chimic - Olanda

Descriere:  Inginer mecanic utilaj tehnologic chimic sunteti responsabil pentru proiectarea și dezvoltarea unui flux de lucru al materialului în vrac oferind o solutie logistica pentru punerea in aplicare generala. Te ocupi sa coordonezi interfete cu privire la materialul de conducte pentru constructie, achizitii publice  si urmãrirea si verificarea programului de livrare a materialelor si documentatia specificata. Coordonezi proiectul aferent co-lucratorilor si actionezi ca o interfata cu alte discipline implicate. Mai mult, vei pregati specificatiile tehnice si te vei asigura ca procedurile de lucru si specificatiile tehnice sunt respectate si puse in aplicare.

Cerinte:  Diploma de inginer mecanic sau inginer mecanic utilaj tehnologic chimic cu citiva ani de experienta in domeniul chimic,petrochimic sau industria gazelor. + cunoasterea limbii engleze cu disponibilitate de a invata limba germana.

Salariu: Nespecificat

Termen:  31.03.2013

Cum sa aplici:  Se trimite un CV model Europass in limba engleza cu poza inclusa la adresa:  sara.caspers@careerresult.nl
Telefon:+31(0)85-00.20.019