Social Icons

Soferi categoria B - Germania

Descriere: Selectam urgent 15 soferi categoria B cu experienta pentru Germania - Frankfurt, pentru livrari pachete. Candidatii trebuie: sa respecte contractul de munca, sa respecte colegii de munca si superiorii. Contract legal pe minim 12 luni

Cerinte: Detinerea permisului de conducere categoria B + experienta in condus. Cunoasterea unei limbi straine nu este obligatorie. Se prefera cunoasterea uneia din urmatoarele limbi: maghiara, engleza, germana. Persoana selectata trebuie sa aiba o atitudine buna, o personalitate placuta, sa fie muncitoare, sa fie un bun executant si sa fie intr-o forma fizica buna. 
Costul programului: 
500 RON - Taxa de inscriere si procesare dosar
806 Euro - Comision de mediere(se achita la semnarea contractului de mediere)
Biletul de avion.

Beneficii: -

Termen: 07.04.2013

Salariu: Castigul NET: 1200 Euro pe luna(in cazul castigului fix) sau 0,40 Euro/pachet livrat. 0,15 Euro/catalog(in cazul castigului pe pachet/catalog livrat). In timpul/sfarsitul trainingului soferul va decide ce varianta de castig prefera(castig fix sau castig/pachet livrat)

Conditii de cazare: Cazarea se face temporar sau permanent(in functie de dorinta angajatorului) intr-un Hostel(2-4 persoane in camera). Costul cazarii in hostel: 200-350 Euro/luna(in functie de numarul persoanelor din camera) se plateste de catre angajat, angajatul trebuie sa plateasca la sosire 200 Euro. Sprijin gratuit din partea angajatorului pentru cazarea la Hostel.

Cum sa aplici: Suni la numarul : 0368455954