Social Icons

Ospatar/ite

Ospatar - Germania


Descriere:  Se ofera locuri de munca intr-o echipa cu activitate complexa (multipla).

Cerinte:  Experienta profesionala in domeniu, aspect placut si ingrijit, flexibilitate si creativitate + cunoasterea limbii germane

Salariu:  1720 euro brut/luna garantie (12,5% fond salarii)

Beneficii:  Cazare pusa la dispozitie de angajator contracost (270 euro). Intretinerea poate fi pusa la dispozitie de4 angajator (gratuit sau la intelegere) sau poate fi pe cont propriu.

Durata:  Activitate sezoniera, contract de 6 luni, incepand cu luna aprilie. Program de lucru 40 ore/saptamana, se lucreaza si in week-end si de sarbatorile legale.

Termen:  25.02.2013

Selectia va avea loc la inceputul lunii martie 2013, la Bucuresti.  Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie un CV model Europass in limba germana, cu poza. Ospatarite - Cipru


Descriere: Selectam urgent 4 ospatarite pentru o cafeteca din Cipru. Responsabilitati: aranjarea meselor, primirea clientilor, prezentarea meniului, luarea comenzilor, transmiterea comenzilor la bucatarie/bar, servirea clientilor, debarasarea mesei, mentinerea curateniei in restaurant precum si alte activitati cerute de catre angajator.

Cerinte: Se cere cunoasterea limbii engleze la nivel conversational, orice alta limba straina cunoscuta constituie avantaj. Experienta in domeniu constituie avantaj. Persoana trebuie sa aiba personalitate placuta. Sa fie muncitoare, serioasa, dinamica si energica.

Costul programului:
300 RON taxa de inscriere si procesare dosat
360 EURO comision de mediere (se achita la semnarea contractului de munca)
Biletul de avion.

Beneficii: Contract legal pe 1 an cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru: 9 ore/zi (07:00 - 16:30) cu pauza de masa, 6 zile/saptamana (Duminica - zi libera).

Termen: 21-02-2013

Salariu: 800 EURO pe luna salariul NET + ore suplimentare, daca este cazul, platite extra. Cazare gratuita utilitata cu toate echipamentele necesare. Contributiile sociale platite de angajator.